Serviciile Noastre

Serviciile noastre cuprind proiectarea, asamblarea, instalarea, testarea si intretinerea solutiilor integrate de securitate.

Sisteme Detectie Incendiu

De la monitorizarea sistemului automat de sprinkelere al unitatii dumneavoastra pana la interconectarea cu celelalte sisteme de alarma. Ampli Systems poate face fata tuturor nevoilor dumneavoastra legate de protectia impotriva incendiilor.

Sisteme Supraveghere Video

Astazi, posibilitatea de a-ti proteja afacerea si de a surprinde evenimente pe video este mai importanta ca niciodata. Sistemele de supraveghere video IP pe care le instalam, va pot ajuta sa va protejati biroul sau afacerea 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana de incidente neprevazute.

Sisteme Control Acces & Avertizare Efractie

Investitia in sistemul de protectie potrivit este esentiala pentru a asigura siguranta angajatilor si a vizitatorilor locatiei. Lucram intotdeauna cu parteneri de top.

Instalatii Electrice Joasa Tensiune

O instalatie electrica este turnul de control al oricarei locuinte, trebuie montata, verificata si schimbata doar de catre profesionisti, in urma unei consultari prealabile. 

De ce noi?

Iata de ce credem noi ca ne potrivim nevoilor tale. Ampli Systems ofera mult mai mult decat sisteme. De la tehnologie la instruire, oferim o gama larga de servicii clientilor nostri.

Rapiditate

Comunicare

Profesionalism

Dedicare

5/5
"Ampli Systems este un partener de incredere. Toate sistemele au fost livrate la timp. Recomand"
Alexandru Lupescu
5/5
"Colaborarea a fost una bazata pe seriozitate. Sunt foarte multumita de sistemele instalate."
Nicola Maxim
5/5
Solutia tehnica furnizata a fost in concordanta cu cerintele noastre si raportul caliatate-pret a fost unul corect."
Mircea Nedelcu
PROIECTE FINALIZATE
0
SISTEME INSTALATE
0 +
ANI DE EXPERIENTA
0 +

ECHIPA DE PROFESIONISTI

PROTEJEAZA-TI PROPRIETATEA CU NOI